Odresci u umaku od vrganja


Potrebno:

  • 4 svinjska odreska
  • 100 g vrganja
  • 1 luk
  • sol
  • papar
  • 1 žlica brašna
  • ulje

Priprema:

  1. Začinite odreske i popržite ih na malo ulja s jedne i druge strane. Izvadite ih na tanjur i odložite na toplo.
  2. U istoj tavi popržite nasjeckani luk, dodajte vrganje narezane na listiće i pirjajte nekoliko minuta. Posipajte žlicom brašna, izmiješajte i dolijte malo vode. Pustite da zakuha, začinite i vratite odreske.
  3. Još kratko sve zajedno pirjajte i poslužite sa prženim krumpirom i salatom po izboru.

Dobar tek!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.