Pohane sunčanice


Pohane sunčaniceSastojci
svježe ubrane sunčanice
jaja
brašno
mrvice
sol
vegeta

Priprema:

  • sunčanice na brzinu operemo, ocijedimo i odvojimo klobuke
  • posipamo s malo soli i vegete te ostavimo nakratko
  • spremimo jaja, mrvice i brašno i sunčanice pohamo kao meso
  • zagrijemo ulje i pržimo dok ne dobiju lijepu rumenu boju
  • poslužimo s tartar umakom.

4 comments

  1. sunčanice se nipošto nesmiju smočiti, a kamoli oprati. kada biste to učinili, dobili biste blato od gljive. pretpostavljam da ovdje prepisujete bezvezne recepte koje nikada niste isprobali.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.