Francusko goranski krumpir


Francusko goranski krumpir

Za 4 osobe:
1 kg krumpira
6 jaja
2 para domaćih kobasica
2 žlice ulja
5 dl kiselog vrhnja
vegeta
sol
papar

Priprema:

  • krumpir skuhamo u ljusci, te ga ogulimo i narežemo na ploške
  • skuhamo jaja i kobasice te ih narežemo na kolutiće
  • u nauljenu vatrostalnu posudu poslažemo prvo krumpir, posipamo ga začinima, zatim jaja i kobasice
  • redanje ponovimo dok ne potrošimo sve sastojke
  • gornji sloj neka bude krumpir
  • prelijemo kiselim vrhnjem i stavimo u pećnicu na 180°C oko pola sata

Original

Francusko goranski krumpir

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.