Umak od vrhnja


Umak od vrhnjaPotrebno:
2 žlice kiselog vrhnja
2 žličice majoneze
1 žličica umaka od hrena
vlasac

Priprema:

Vrhnje, majonezu i hren izmiješamo. Na kraju dodamo sitno kosani vlasac, pomiješamo i poslužimo.

Umak se može poslužiti uz pohanu piletinu, lignje, krumpiriće, razna pečenja, hamburgere, roštilj ili drugdje.

Količinu prema potrebi povečavati.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.