Dalmatinska juha


Dalmatinska juha

Potrebno:
1 l temeljca od kosti
60 g sitnih makarona
60 g margarina
40 g brašna
40 g luka

20 g margarina
20 g naribanog parmezana

Priprema:

  • makarone skuhajte u posoljenoj vodi
  • sitno isjeckajte luk
  • na maslacu svjetlo popržite brašno
  • dodajte luk te još kratko popržite
  • dolijte šalicu hladne vode i pomiješajte
  • dodajte temeljac te kuhajte oko pola sata
  • na kraju umiješajte kuhane makarone i margarin
  • poslužite u tanjure i posipajte parmezanom

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.