Ćevapi


Potrebno:

  • 2 kg miješanog mljevenog mesa 
  • češnjak
  • sol
  • papar
  • peršin

Priprema:

  1. Meso posolite i dobro promiješajte. Ostavite da odstoji preko noći na hladnom.
  2. Prije pečenja dodajte protisnuti češnjak, papar i nasjeckani peršin. Ponovo dobro promiješajte i formirajte ćevape.
  3. Pržite ih u tavi ili na roštilju.
  4. Poslužite sa lepinjom, lukom i ajvarom ili kako već volite.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.