Žaba u rupi (Toad in the hole)


Potrebno:

  • 285 ml mlijeka
  • 115 g glatkog brašna
  • 3 jaja
  • sol
  • 6 velikih kobasica za pečenje
  • ulje

Priprema:

  1. Najprije pomiješajte jaja sa mlijekom i brašnom, te posolite. Ostavite da tijesto odstoji na sobnoj temperaturi oko pola sata.
  2. U posudu za pečenje stavite puno ulja (oko 1 cm) i kobasice, te ih pecite na 200°C dok porumene. Pojačajte pećnicu na 250°C i dok se ulje jako ugrije pažljivo izvadite i prelijte pripremljenim tijestom. Pazite možda će prskati! 
  3. Vratite u pećnicu i ne otvarajte vrata dok ne porumeni oko 20 minuta, tad provjerite dal je tijesto pečeno i izvadite.
  4. Poslužite sa zelenom salatom ili nekom po vašem izboru.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.