Faširane šnicle


Potrebno:

  • 500 g mljevenog mesa
  • 2-3 šnite kruha
  • 2 jaja
  • luk
  • 2 češnja češnjaka
  • sol
  • papar
  • mlijeko ili voda
  • sezam ili krušne mrvice

Priprema:

  1. Kruh potopiti u mlijeku ili vodi. Nakon što omekša ocijediti i umiješati sa mesom. Dodajte jaja, protisnuti češnjak, sitno sjeckani luk, sol, papar i začine po ukusu. Izmiješajte i prema potrebi dodajte malo krušnih mrvica (ili brašna).
  2. Zagrijte masnoću. Od mesa oblikujte faširance i stavljajte ih na masnoću te pecite sa jedne i druge strane dok ne porumene. Prije nego ih stavite da se peku po želji ih uvaljajte u krušne mrvice ili sezam. 
  3. Poslužite uz variva ili priloge poput krumpira, riže ili sl.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.