Tjestenina sa tunom


Potrebno:

  • 400 g tjestenine
  • 1 velika konzerva tune
  • 1 luk
  • 1 češanj češnjaka
  • peršin
  • sol
  • papar
  • 300 ml vrhnja za kuhanje

Priprema:

  1. Tjestenu skuhajte u dosta slane vode i ocijedite.
  2. Luk pirjajte na ulju, nakon što postane staklast dodajte protisnuti češnjak, peršin i tunu. Promiješajte i dodajte začine po ukusu. Dodajte vrhnje i pričekajte da zavri.
  3. Umiješajte tjesteninu, odmah servirajte na tanjure i uživajte.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.